alin zoekt een nieuwe collega

Posted by Caroline Callens | 27/05/2019 | vacature | Reacties uitgeschakeld voor alin zoekt een nieuwe collega tags: , , , , , , , ,

Wij zijn op zoek naar een medewerker dienstverlening die ons team wil komen versterken.

Het betreft een voltijdse job met tijdelijk contract van 15 juli tot 15 januari 2020. Met mogelijkheid tot een vast contract. Dit als coach voor de regio Antwerpen. Binnen je job ga je samen met de persoon met handicap op zoek naar een goed aanbod om diens persoonsvolgend (PVB) of persoonlijk assistentie budget (PAB) in te zetten.

Bekijk hier de volledige vacature:

Heb je interesse in een uitdagende job, of ken je iemand wie dit zou interesseren?

Bezorg jouw kandidatuur aan Caroline Callens, co√∂rdinator alin vzw. Stuur je cv en motivatiebrief door via post naar gasthuisstraat 31,1000 Brussel of via mail naar: info@alin-vzw.be met mededeling ‘vacature medewerker dienstverlening’.

Succes, en wie weet mag jij je binnenkort als alin-coach bij ons vervoegen.


0 Comments