alin zoekt een collega!

Posted by Caroline Callens | 14/05/2019 | Actueel, vacature | Reacties uitgeschakeld voor alin zoekt een collega! tags: , , , , ,

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die de coaching in voornamelijk regio Antwerpen, Antwerpse Kempen en Noord-Antwerpen op zich wil nemen. Het betreft een tijdelijke voltijdse job van 15 juli tot en met 15 januari met de mogelijkheid tot een vast contract.

Medewerker dienstverlening – of coach- is een zeer gevarieerde job waarbij je personen met een handicap die een zorgbudget (PAB of PVB) ontvangen gaat helpen bij de opstart, beheer en efficiënte inzet van dat budget.

Samen met de budgethouder en zijn familie ga je op zoek naar een geschikt aanbod, onderhandelt met vergunde zorgaanbieders, maak je loonkostsimulaties en budgetplannen,…

Je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto om je verplaatsingen mee te doen. Je beschikt over een bachelor diploma bij voorkeur in de orthopedagogiek of sociaal assistent, of hebt relevante werkervaring. Daarnaast ben je communicatief zeer sterk en heb je affiniteit om te werken met mensen met een handicap. Kennis over de persoonsvolgende financiering of sociale wetgeving is een pluspunt.

Spreekt jou dit allemaal aan of ken je iemand aan wie dit zou interesseren?

Bekijk hieronder de volledige vacature:

Solliciteren kan tot 04 juni mits het doorsturen van CV en motivatiebrief naar: Caroline Callens, coördinator alin vzw, gasthuisstraat 31, 1000 Brussel. Of via mail naar: info@alin-vzw.be met referentie: “vacature medewerker dienstverlening alin vzw”

Link naar de vacature


0 Comments