Wijzigingen indienen onkostenstaten VAPH

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/02/2015 | Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Wijzigingen indienen onkostenstaten VAPH

In de brief ‘Mededeling 50’ van het VAPH staat onder andere te lezen dat budgethouders geen bewijsstukken meer moeten meesturen indien ze hun onkostenstaten indienen. Je moet je bewijsstukken wel nog thuis bewaren zodanig dat je ze kan voorleggen aan de zorginspectie.

Een andere wijziging die doorgevoerd wordt, is dat je vanaf 2015 de nummering van je onkosten moet laten vooraf gaan door het budgetjaar waarop de kost betrekking heeft. De nummering wordt dus 2015/1 – 2015/2- 2015/3 enzovoort.

Hier kunnen jullie een herwerkte elektronische onkostenstaat terugvinden  die jullie kunnen gebruiken voor 2015!


0 Comments