Een goede verzekering waard !

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 25/06/2015 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Een goede verzekering waard !

Op 23 juni is het elk jaar de Dag van de Mantelzorg. Een dag om iedereen in de bloemetjes te zetten die

regelmatig voor hun dierbaren zorgen. Dankzij hun mantelzorgerskunnen zij langer thuis blijven wonen.

Volgens recente cijfers telt Vlaanderen meer dan 140.000 mantelzorgers, een pak meer dan vijf jaar geleden.

Een goede verzekering waard !

Verschillende verzekeraars bieden een verzekering aan voor mantelzorgers. De verzekering dekt de aansprakelijkheid, de lichamelijke schade en schade aan de toestellen die in het raam van de mantelzorg worden gebruikt. Ook een rechtsbijstandverzekering wordt in het pakket aangeboden.

Wat als een mantelzorger een rugletsel oploopt bij de verzorging van een zieke buur of familielid? Of hij brengt per ongeluk schade toe aan een hulptoestel? De familiale verzekering kan sommige ongevallen dekken, als het niet om familieleden gaat. En dan nog. Mantelzorgverenigingen vroegen al langer naar een aangepaste polis voor alle gevallen, die ook nog betaalbaar was. Tot nu vergeefs.

Alin houdt u graag verder op de hoogte van de diverse polissen die u vanaf heden als budgethouder kan afsluiten, voor zowel uw mantelzorgers, uw vrijwilligers en uw assistenten die u tewerkstelt.

Naast de gewone aansprakelijkheid, worden vanaf heden ook polissen aangeboden die ook de lichamelijke schade, en eventuele schade aan hulpmiddelen dekken

Voor meer informatie, neem contact op met de alin Helpdesk


0 Comments