onderzoek KU Leuven

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/06/2015 | info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor onderzoek KU Leuven

KU Leuven​ en Université Libre de Bruxelles​ zijn op zoek naar personen met een handicap tussen de 21 en 65 jaar alsook personen die dagdagelijks ondersteuning bieden aan personen uit deze doelgroep. Dit om mee te werken aan een nieuw onderzoek.

Het doel van dit onderzoek is een nieuw instrument te ontwikkelen waarmee men de ondersteuningsbehoeften van personen met een handicap kan evalueren. Dit in kader van de toekenning van een integratietegemoetkoming.

Aanmelden voor deelname kan via onderstaande link.

http://hiva.kuleuven.be/nl/nieuws/nieuws-items/deelnemen-aan-een-onderzoek-rond-ondersteuningsbehoeftes-bij-personen-met-een-handicap


0 Comments