A special day in the park

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 07/07/2015 | info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor A special day in the park

A Special Day in het Park wordt een nieuw, betaalbaar en heel toegankelijk muziekfestival met animatie dat zich volledig richt op de doelgroep van mensen met een beperking.

Onder het motto “give some very special people a very special time” slaan Feest in het Park, de stad Oudenaarde, vzw De Bolster, vzw Heuvelheem en vzw tweb de handen in elkaar om op 12 augustus een top-festival te presenteren en de doelgroep een unieke festivalervaring aan te bieden.

A Special Day in het Park laat de betere Belgische groepen spelen voor een publiek dat uitsluitend bestaat uit mensen met een beperking en hun begeleiders en wil een festival zijn puur op maat van zijn doelgroep. Enkel in een voorziening of thuis wonende mensen met een beperking – en hun begeleiders – kunnen tickets kopen.

Tickets voor A Special Day in het Park kosten 20 euro en zijn te koop via www.a-special-day.be


0 Comments