Freedom Drive

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 17/09/2015 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Freedom Drive

Op 30 september heeft de Freedom Drive mars plaats. De Freedom Drive is in de laatste tien jaren uitgegroeid tot de belangrijkste samenkomst van de internationale gelijke rechten beweging van personen met een handicap. Voor het eerst heeft de Freedom Drive plaats in Brussel en niet meer in Straatsburg.

Samen met ENIL, het Europese Netwerk voor Onafhankelijk Leven nodigen we je uit om deel te nemen aan de Freedom Drive mars en deze oproep verder te verspreiden naar personen met een handicap, hun families, vrienden en sympathisanten. Samen komen we op voor een inclusieve samenleving, persoonlijke assistentie en de uitvoering van het VN Verdrag voor de rechten van personen met een handicap. Samen laten we onze stemmen klinken tot in het hart van Europa.

Vanaf 10 uur verzamelen we met de Freedom Drivers uit alle hoeken van Europa aan het Jubelpark waar de kleurrijke protestmars door de straten van Brussel van start gaat naar het Europese Parlement.

Voor meer informatie kan je terecht bij ENIL – www.enil.eu en secretariat@enil.eu


0 Comments