Ook jouw PAB aanvraag maakt kans om binnen de transitie naar Persoonsvolgende Financiering een hoogste Prioriteit toegewezen te krijgen!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 25/01/2016 | PAB | Reacties uitgeschakeld voor Ook jouw PAB aanvraag maakt kans om binnen de transitie naar Persoonsvolgende Financiering een hoogste Prioriteit toegewezen te krijgen!

Je hebt een lopende PAB aanvraag bij het VAPH.

Jouw PAB aanvraag werd door jouw contactpersoon geregistreerd op de CRZ (Centrale Registratie Zorgvragen Bij het VAPH) en je bent in het bezit van een bevestiging van de budgetgrootte toegewezen door de DeskundigenCommissie van het VAPH.

 

Dan moet je nu dringend contact opnemen met je contactpersoon om tussen 1 januari 2016 en 31 maart 2016 een aanvraag Prioritair te Bemiddelen Dossier bij de RPC (Regionale Prioriteiten Commissie) in te dienen. Je kan ook vragen om een nieuwe aanvraag Prioritair te Bemiddelen dossier in te dienen, indien je eerder een negatieve beslissing ontving van de RPC.

 

In de transitie naar Persoonsvolgende Financiering wordt elke RPC geacht alle aanvragen Prioritair te Bemiddelen aanvragen PAB te behandelen, ook al zijn er in de regio’s geen PAB budgetten beschikbaar op dit moment.

 

De prioriteit van je PAB aanvraag kan dus vanaf heden tot en met 31maart 2016 opnieuw bepaald worden!

 

Neem dus dringend contact op met je contactpersoon die uw PAB aanvraag op de CRZ van het VAPH registreerde.

 

Voor meer informatie hierover kan je ook contact opnemen met het alinTEAM.

 

Alin , info@alin-vzw.be of telefonisch via 02/5151850


0 Comments