Xanne, nieuwe medewerker dienstverlening alin

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 26/01/2016 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Xanne, nieuwe medewerker dienstverlening alin

foto Xanne

Ik ben Xanne Vankeirsbilck, aangenaam – de glimlach hierboven is van mij! Blij u te mogen meedelen dat ik als gloednieuwe medewerker dienstverlening het alin team kom versterken. Ik ben een jonge, sportieve en enthousiaste madam uit Gent – ik kreeg ooit het stempel “creatieve duizendpoot” en ben daar heel fier op!

Van jongs af aan kom ik al in contact met mensen met een beperking, met budgethouders en met persoonlijke assistenten. Voordat ik bij Alin terecht kwam, werkte ik in verschillende voorzieningen voor mensen met een beperking. Ik woonde in hetzelfde huis als mijn peter en nonkel Jan Jan Sabbe, persoon met een handicap en bezieler van het PAB. Zijn werk mee verder mogen zetten vind ik een fantastische job. Ik ga dus superhard mijn best doen om al jullie vragen rond PAB en PVF zo goed mogelijk te beantwoorden!

Binnenkort kom ik op huisbezoek en op woensdag beantwoord ik jullie telefoontjes naar alin. Hopelijk tot gauw!Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Xanne

 


0 Comments