Spelenderwijs je Persoonsvolgend Budget beheren

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 26/07/2016 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Spelenderwijs je Persoonsvolgend Budget beheren

 

Je ondersteuning organiseren met een Persoonsvolgend Budget,  dat kan je vanaf nu ook ‘spelenderwijs’ leren.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Hiervoor stellen wij vanuit alin het ‘PeeVee Ef’ spel ter beschikking. Aan de hand van pionnetjes en kaarten op een spelbord leer je alles over hoe een Persoonsvolgend Budget aan te vragen en hoe hier in de praktijk mee om te gaan en jouw ondersteuning zelf picobello te organiseren.

Duidelijke picto’s en aangepaste pionnen toveren moeilijke begrippen en een wirwar van verschillende regels om  tot concrete mogelijkheden en unieke oplossingen. Wie spant de kroon en voor welke uitdagingen kom jij te staan? En welke ontdekkingen van andere vormen van ondersteuning durf je aan te gaan?

Wil je meer weten of wil je een spelsessie aanvragen, neem dan zeker contact op met de medewerkers van alin vzw op 02/506 04 95


0 Comments