Ken jij Stijn van alin al?

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 27/12/2016 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Ken jij Stijn van alin al?

ken je Stijn al

Dag alin-leden!

Mijn naam is Stijn Luyten en sinds kort ben ik volwaardig lid van het alin-team! De meeste budgethouders uit Limburg zullen mij allicht kennen, voor de anderen ga ik mij kort even voorstellen. Sinds 1 januari 2015 ben ik aan de slag als coach voor Limburg. Recent is daar regio Kempen en een stukje Vlaams-Brabant bij gekomen. Ik geloof sterk dat mensen met een beperking zelf hun leven moeten kunnen bepalen. Desondanks is het niet altijd even gemakkelijk om als persoon met een beperking je weg te vinden in de zorgorganisatie. Daarom vind ik het belangrijk om als coach de mensen op een kwaliteitsvolle manier te ondersteunen en zo op weg te helpen. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van het persoonlijk contact met onze budgethouders. Een leuke babbel of eens lachen bij een kop koffie, dat zorgt ervoor dat ik mijn job met plezier doe! Naast mijn werk probeer ik regelmatig te sporten. Het joggen durft ik al eens over te slaan maar iedere zaterdag kan je mij wel terugvinden op het voetbalplein! Maar het hoeft niet altijd actief te zijn, een avondje film of muziek, daar kan ik ook van genieten! Zo, nu hebben jullie mij al iets beter leren kennen, ik kijk in ieder geval uit naar onze toekomstige samenwerking!

 

Groetjes

Stijn

 

 


0 Comments