Onze partner VFG wil jouw stem horen. Neem deel.

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 01/03/2017 | PVB | Reacties uitgeschakeld voor Onze partner VFG wil jouw stem horen. Neem deel.

De Persoonsvolgende Financiering (PVF) is dit jaar van start gegaan voor alle volwassenen met een handicap. Het is de nieuwe manier waarop de Vlaamse overheid de zorg en ondersteuning voor personen met een handicap organiseert en financiert.

VFG,  vereniging voor personen met een handicap, wil hierin haar rol als belangenbehartiger ten volle opnemen en het systeem van nabij opvolgen en evalueren. Zij zijn daarom op zoek naar personen met een handicap die deel willen nemen aan een persoonlijk en vertrouwelijk onderzoek. Jouw stem hierin is van uiterst belang.

Ze kijken voornamelijk naar jouw ervaringen als persoon met een handicap en specifiek naar de manier waarop je keuzes maakt en of jij je persoonlijke doelstellingen kan realiseren. De deelname aan het onderzoek bestaat uit het invullen van een vragenlijst.

Je hebt de mogelijkheid om dit online te doen, maar ze kunnen je ook een vragenlijst per post bezorgen of de vragenlijst per telefoon of bij je thuis afnemen. Het invullen duurt gemiddeld 45 minuten. Je kan eenvoudigweg je inschrijven door te klikken op onderstaande link en je voorkeur aan te geven.

https://goo.gl/forms/SZn5WmoCsIGPUKi43

Wij hopen met het onderzoek veel te leren zodat we jouw belangen kunnen blijven verdedigen en kunnen blijven wegen op het beleid.

Bedankt voor je bereidwillige deelname! Het onderzoeksteam


0 Comments