Talenticap voor personen met handicap die ondernemen

Posted by Caroline Callens | 23/05/2017 | Actueel, vormingen, Wetgeving | Reacties uitgeschakeld voor Talenticap voor personen met handicap die ondernemen

Peercounselingavond te Zwijnaarde met als thema “TUSSENKOMSTEN VANUIT VDAB VOOR ONDERNEMERS MET EEN ARBEIDSHANDICAP”, op donderdagavond 22/06/17 om 19u in de vergaderruimte van Taverne Oud Gemeentehuis, Heerweg-Noord 2 te Zwijnaarde.

Een VDAB-spreker komt het aanbod toelichten en nadien is er gelegenheid tot vraagstelling. Er wordt ook tijd uitgetrokken voor een nabespreking over de bruikbaarheid van de VDAB-tussenkomsten in de eigen situatie van de aanwezigen.

De peercounselingavond is gratis (alleen het drankverbruik is betalend) en staat open voor mensen met een handicap of chronische ziekte. Er kan een gebarentolk voorzien worden. Vooraf inschrijven via info@hazovzw.be of 055/ 60 37 43 (op maandag en woensdag vanaf 10u)

 


0 Comments