Ida stelt zich kandidaat als persoonlijk assistent

Posted by Caroline Callens | 16/11/2017 | Actueel, Ik zoek..., PAB | Reacties uitgeschakeld voor Ida stelt zich kandidaat als persoonlijk assistent

“Graag had ik mij kandidaat gesteld als ondersteuner/persoonlijk assistent bij kinderen, jongeren of jongvolwassenen wonende in de regio van Gent. Ik ben een (bijna afgestudeerde) orthopedagoge, momenteel gaat het grootste deel van mijn tijd naar het schrijven van mijn masterthesis rond creatieve therapie/creatief agogisch coachen. Ik ben zelf veel bezig met creatieve activiteiten en te kijken hoe orthopedagogiek en kunst/creativiteit kunnen samen komen. Mijn orthopedagogische ervaring ligt voornamelijk in het werken met kinderen en jongeren met verschillende beperkingen (leiding bij Akabe scouts Dendermonde) en thuisbegeleiding bij volwassenen met een NAH (stage Vzw De kangoeroe). Voor de job van persoonlijke assistent zou ik ongeveer 16 à 19u per week tewerkgesteld kunnen worden, naargelang de vraag kan hierover onderhandeld worden.”

Heb je interesse en wil je meer info of wil je contact opnemen met Ida? Dat kan op haar mail-adres: idapien@hotmail.com


0 Comments