Project ‘Cohousing Binnenbunder’

Posted by Caroline Callens | 11/12/2017 | Actueel, Ik zoek..., Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Project ‘Cohousing Binnenbunder’

We willen jullie graag een nieuw initiatief voorstellen dat interessant kan zijn voor PVB-budgethouders.

Het project “Cohousing Binnenbunder” in Zwijnaarde (Gent) wil een antwoord bieden op de stijgende vraag naar betaalbaar en “toegankelijk” wonen.

Toegankelijk in alle betekenissen van het woord: cohousing Binnenbunder heeft zeven woonunits waarvan vijf volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en twee ruime gezinsappartementen (niet aangepast). Er zijn zowel appartementen om te huren als om te kopen.

Cohousing Binnenbunder wil er zijn voor mensen met of zonder beperking, voor gezinnen en voor mensen met een zorgvraag. Onze missie is om écht zelfstandig wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk te maken. Als goede buren willen we gaan voor solidariteit en willen we iedereen de kans geven een eigen appartement met terras te hebben.

Extra info kan je terugvinden op de website of facebook: http://binnenbunder.be/  of  https://www.facebook.com/cohousingbinnenbunder/


0 Comments