Enquête onderzoek sociaal economische raad van Vlaanderen

Posted by Caroline Callens | 15/01/2018 | Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Enquête onderzoek sociaal economische raad van Vlaanderen

De enquête richt zich op de doelgroep van personen met een handicap die hinder ondervinden in de dagelijkse bezigheden op het werk of daarbuiten omwille van hun handicap. Je krijgt de mogelijkheid mee input te geven en zo de ondersteuning voor ondernemers met een arbeidshandicap in de toekomst te verbeteren.

Ben jij een zelfstandige ondernemer met een fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid, een langdurige ziekte of een andere vorm van handicap? Heb je zelf een zaak, wil je er een opstarten of was je zelfstandige in het verleden? Neem dan even tijd om deze enquête in te vullen en draag jouw steentje bij in het beleid.

http://www.serv.be/OndernemerschapOndersteunen

Meer info


0 Comments