Thuishulp en thuiszorg in je buurt?

Posted by Caroline Callens | 16/01/2018 | Actueel, Ik zoek..., PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Thuishulp en thuiszorg in je buurt?

Thuiszorg een stap verder

Ben je 60 jaar of ouder, wonende in de regio Gent, Tienen of Oostende, en heb je extra zorg nodig? Dan kan Zorg24 mogelijks een antwoord bieden.

Daar waar de klassieke thuiszorg stopt, kan Zorg24 van pas komen. Door een samenwerking van verschillende zorgverleners in de buurt kan een netwerk rondom de cliënt uitgebouwd worden die 24/24u zorg biedt. Op deze manier kan de cliënt zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Neem een kijkje op hun website: http://www.zorg24.be/

Thuishulp voor buren, door buren

Ben je op zoek naar een vrijwilliger die je een handje wil helpen in je dagdagelijkse taken? Of ben jij hulpvaardig en wil je mensen uit je buurt een handje toesteken? Dit kan, deze site brengt de mensen die hulp vragen en personen die hulp willen bieden bij elkaar.

Er wordt binnen een straal van 1 kilometer gematcht. De hulpvragende wordt geholpen en kan zijn/haar klapje doen met iemand uit de buurt, terwijl de helpper ook nog een centje bijverdient.

Nog meer goed nieuws! Je kan je helpper met je PVB of PAB betalen. Het enige wat je bij de inschrijving hoeft doen is dit vermelden bij ‘opmerkingen’. De admlinstratie en het aangepaste profiel wordt door ‘helpper’ zelf gedaan. Je kan aan het VAPH een samenwerkingscontract voorleggen en een maandelijks overzicht van de gepresteerde uren en kosten aantonen.
Wil je meer info i.v.m. je PVB/PAB verbruik bij helpper? Dan kan je steeds mailen naar:  mailto:hello@helpper.be

 

Interesse? Je kan je nu als helpper registreren of een helpper zoeken in regio Antwerpen en Gent. In de loop van dit jaar wordt de digitale ontmoetingsplaats ook in Brussel uitgerold.

Neem een kijkje op de site en schrijf je in als helppzoekende of helpper.

 


0 Comments