Hoe vrijwilligers vergoeden met mijn PVB?

Posted by Caroline Callens | 30/01/2018 | Actueel, Ik zoek..., Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Hoe vrijwilligers vergoeden met mijn PVB?

Het vergoeden van vrijwilligers via je PVB kan je enkel via een overeenkomst met een Vrijwilligersservice. Vanuit alin kunnen wij jullie alvast de vrijwilligersservice van VFG-Thuishulp aanbevelen. Als alin lid betaal je immers geen administratieve kost en de vrijwilligers ontvangen hun vergoeding na insturen van de maandelijkse prestatiestaten rechtstreeks van de Vrijwilligersservice. De factuur hiervoor wordt na vergoeding aan de vrijwilliger, overgemaakt aan de budgethouder.

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website: https://www.vfg.be/pvb/Pages/Vrijwilligersservice.aspx


0 Comments