Marco uit Niel is op zoek naar een persoonlijke assistent(e)

Posted by Caroline Callens | 20/07/2018 | Actueel, Ik zoek..., PAB, vacature | Reacties uitgeschakeld voor Marco uit Niel is op zoek naar een persoonlijke assistent(e)

Marco is een 5 jarige jongen uit Niel met een meervoudige handicap en epilepsie. De ouders gaan daarom op zoek naar een persoonlijk assistent(e) die de zorg voor Marco wat kan opnemen, zich met Marco kan bezighouden en eventueel ook een handje zou kunnen helpen in het huishouden.

Marco zit in een rolstoel en kan nog niet praten maar is een heel vrolijke jongen. Hij houdt van muziek, spelen, zwemmen enz. We zoeken iemand die hemĀ  zowel wil verzorgen (pampers, eten geven, drinken geven,..) als met hem activiteiten wil doen binnen – en buitenshuis. Daarnaast zou Marco ook van en naar school gebracht moeten worden en is er begeleiding nodig op uitstappen.

Het betreft een deeltijds contract van onbepaalde duur (10u/week). In onderling overleg kunnen verdere afspraken gemaakt worden.

Woon jij in de buurt, heb je een hart voor kinderen en wil je Marco en zijn ouders graag helpen? Stuur dan je cv door en een korte motivatie naar info@alin-vzw.be of antonellaciccarone@hotmail.com, met vermelding: Persoonlijke assistentie Marco. Wij nemen snel contact met je op.

 


0 Comments