gratis infosessie ‘Moeilijk gaat ook!’ door OC Cirkant

Posted by Caroline Callens | 25/10/2018 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor gratis infosessie ‘Moeilijk gaat ook!’ door OC Cirkant

OC Cirkant organiseert op donderdag 29 november om 19u een infosessie ‘Moeilijk gaat ook!’. Hierin wordt bepsroken hoe je het beste kan omgaan met jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking die soms moeilijk gedrag stellen. Dit is vooral interessant voor de familie en vrienden.

De sessie richt zich zowel op personen die fulltime, als sporadisch (weekends, vakantie) de zorg voor een persoon met een verstandelijke beperking op zich nemen en bevat tools en tips voor zowel mensen met een lichte, matige of zware verstandelijke beperking. Meer informatie vind jeĀ op www.occirkant.be/info

 


0 Comments