Ook in 2019 kan je op een correcte bijstand vanuit alin rekenen!

Posted by Caroline Callens | 18/12/2018 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Ook in 2019 kan je op een correcte bijstand vanuit alin rekenen!

De nieuwe alinEA’s en onze aanvragen tot hernieuwing van lidmaatschap alin in 2019, zijn de deur uit!

Voor een kost van 50 euro per jaar, waarvan je de kost via je PAB of PVB kan recupereren, blijf je als budgethouder bij de pinken een heel jaar lang. Je krijgt correcte en accurate informatie die jou aanbelangt.  Je kan via je lidmaatschap ook beroep doen op onze bijstand op afstand, (via email of telefoon) zonder dat hiervoor een extra kost wordt aangerekend.

Na onze eerste doorstart de voorbije 3 jaar, zetten wij nog meer gedreven verder. Onze focus is niet de grootste bijstandsorganisatie te worden. Wij willen vooral uitmunten in kwaliteit van bijstand bieden en dit op een laagdrempelige en aangename manier. De persoonlijke aanpak en het verder werken op maat, blijven wij voor elk van jullie betrachten.

De verder aangroeiende equipe van alintjes staat dus ook in 2019 verder voor jullie klaar, en dit voor jullie allemaal!

Elk met zijn eigen verhaal, elk met zijn of haar specifieke vragen.

Samen met jullie gaan we een nieuw jaar aan, met uitdagingen en talenten.

Zorg dat je mee bent in het verhaal van besteding van je PVB of PAB en laat ons de krachten bundelen om verder met zijn allen op te komen voor een nog betere handicap specifieke ondersteuning in eigen regie!


0 Comments