Rondpunt, je bondgenoot na een verkeersongeluk

Posted by Caroline Callens | 25/02/2019 | Actueel, Ik zoek..., info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Rondpunt, je bondgenoot na een verkeersongeluk tags: , , , ,
logo rondpunt vzw

Heb jij ten gevolge van een verkeersongeval een handicap? Dan kan je met jouw vragen terecht bij Rondpunt vzw.

Misschien heb je intussen een PAB of PVB Zorgbudget, of wacht je nog op de toekenning ervan.  Het is logisch dat je heel wat vragen hebt omtrent het subrogatie recht van het VAPH, jouw FOD uitkering, aanpassingen enzoverder. Je hebt veel bekommernissen over de verzekering en alle juridisch technische administratie daarrond. 

Wil je je rechten als slachtoffer leren kennen? Neem dan zeker contact met Rondpunt vzw. Je kan ook heel wat informatie vinden in de gids ‘Als het verkeer je raakt’


0 Comments