Maak kennis met Jade

Posted by Caroline Callens | 25/02/2019 | Actueel, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met Jade tags: , , , ,
Coach Jade Werdefroy

Hallo, ik ben Jade en ik ben een nieuwe coach bij Alin vzw voor Oost- en West-Vlaanderen.
Ik vervang mijn collega Xanne, omdat zij gaat bevallen van haar tweede kindje. Dit is mijn eerste job en ik zie het volledig zitten.

Ik wou zeker iets doen waarbij ik mensen kon helpen. Maar ook de doelgroep, mensen met een handicap, is één die mij al welgekend is. Ik werk al jaren bij een hippotherapeute in Gooik, daarbij begeleid ik volwassenen en kinderen met een handicap te paard. Wat echt heel boeiend, maar ook heel leuk is! Ik rijd zelf ook al paard sinds ik jong was. Daarnaast ga ik ook kickboksen, lees ik graag een boek en ga ik regelmatig wandelen met mijn hond.
Ik kijk er naar uit om verder te groeien bij Alin!


0 Comments