Maak kennis met EXXTRA van TRIXXO

Posted by Caroline Callens | 25/03/2019 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met EXXTRA van TRIXXO tags: , , ,

Enkele van onze budgethouders sloten recentelijk aan bij EXXTRA voor het werven van assistenten via het platform deeleconomie bijklussen.

Meer weten? Neem een kijkje op: www.exxtra.be of bekijk hier alvast de folder en lees hieronder een interview:

Hieronder vind je een interview dat wat meer inzichten geeft over de werking van de assistentie bij EXXTRA:

www.exxtra.be een wereld van verschil voor budgethouders!

www.exxtra.be is een erkend platform voor deeleconomie. De overheid biedt op die manier de mogelijkheid aan particulieren om andere particulieren diensten aan te bieden, tegen een vergoeding, die belastingvrij is. Via ons platform TRIXXO EXXTRA, matchen we opdrachtgevers en klussers. In dat kader kunnen we ook bijdragen aan het comfort en de levenskwaliteit van mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Onze werking is er op gericht om mensen met een budget te ontlasten in hun zoektocht naar assistentie enerzijds en in de administratie en financiële regeling hieromtrent anderzijds. We streven een zeer persoonlijke aanpak na, en verwijzen graag naar onze website www.exxtra.be, voor meer duiding.

Hieronder zie je een getuigenis van Luc uit Stevoort. Hij vertelt graag hoe hij, als PVB-budgethouder, is verder geholpen via TRIXXO EXXTRA.

HOE HEB JE www.exxtra.be LEREN KENNEN? (Vroeger mijnassistentie.be)

Aangezien ik zelf met beperkingen kamp volg ik de evoluties omtrent PAB/PVB op de voet. Ik zat een tijdje geleden in een vergadering hierover en toen kwam dit nieuw platform ter sprake. Ik heb een vergelijking gemaakt met andere platformen. Toen werd mij duidelijk dat het platform EXXTRA van TRIXXO, veel goedkoper was. Ik heb toen contact opgenomen met Alexandra,  die mij heel goed geholpen heeft. Zij is bij mij thuis langs gekomen  om mij te begeleiden met dit traject. Die persoonlijke aanpak was, naast de prijs, echt heel belangrijk voor mij.

HOE WORDT JIJ HIERMEE VERDER GEHOLPEN?

Ik heb nu een assistent die mij kan helpen met poetsen, verplaatsingen, boodschappen doen, mijn administratie, herstellingen en andere kleine klussen in huis. Het papierwerk hieromtrent wordt allemaal geregeld via dit platform.  De samenwerking verloopt perfect!

HOE BEOORDEEL JE DE AANPAK VAN DE MENSEN VAN www.exxtra.be?

Ik vind deze aanpak geweldig. De persoonlijke aanpak geeft echt een meerwaarde. Alexandra heeft het mogelijk gemaakt voor mij om het papierwerk via de post te regelen en niet online. Ik ben namelijk zelf niet zo handig met computers, dus ook dat is wel echt een voordeel. Bij de alternatieve platformen kon dit enkel online.

ZOU JE DIT PLATFORM AANRADEN AAN ANDERE BUDGETHOUDERS?

Zeker weten. Als dit geen goede oplossing is, dan weet ik het ook niet meer. Dit maakt het leven van iemand met een beperking echt veel aangenamer. Ik kan nu op een aangenamere manier zelfstandig wonen!

WAT IS HET VOORDEEL VAN www.exxtra.be IN VERGELIJKING MET ANDERE BESTAANDE OPLOSSINGEN?

Enerzijds is dit platform veel goedkoper dan zijn alternatieven. Anderzijds is de persoonlijke aanpak een echte meerwaarde. De andere bestaande oplossingen zijn allemaal louter online. Voor mensen met een beperking, is dit een grote drempel. Terwijl ik via dit platform echt persoonlijk wordt verder geholpen.


Je alin coach of alin helpdeskmedewerker geeft je graag meer informatie. Je kan ons steeds bereiken via mail: info@alin-vzw.be of telefonisch op 02/486 42 65.


0 Comments