Schrijf je snel in voor de VFG studiedag op 7 mei 2019

Posted by Caroline Callens | 25/03/2019 | Actueel, info over andere organisaties, Persoonsvolgend budget | Reacties uitgeschakeld voor Schrijf je snel in voor de VFG studiedag op 7 mei 2019 tags: , , , , ,
VFG studiedag

Graag brengen we je op de hoogte van de VFG studiedag ‘All about the money? – Leidt financiële regie tot maatschappelijke deelname?’.

Waarom?

Vandaag kunnen veel mensen niet vlot deelnemen aan de samenleving. Kwetsbare groepen zoals personen met een handicap of mensen in armoede vallen vaak uit de boot. Met allerlei tegemoetkomingen proberen we hen aan boord te krijgen. Zijn deze financiële prikkels voldoende om mensen écht te laten deelnemen aan een maatschappij? Wat als er andere drempels zijn om de eigen regie te kunnen opnemen? Om hierover na te denken organiseert VFG een studiedag.  

Het programma:

Waar?

Vlaams Parlement​, Leuvenseweg 86, 1000 Brussel.
De zaal is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Er zijn liften en loopvlakken voorzien.

Kostprijs & Inschrijven

30 euro. Gratis voor leden VFG.
Inschrijven kan via het webformulier.


0 Comments