Gratis bijstand bij de opstart van je zorgbudget

Posted by Caroline Callens | 08/04/2019 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Gratis bijstand bij de opstart van je zorgbudget tags: , , , ,

Heb je een PAB ter beschikking gekregen? Dan heb je bij de beslissing ook een waardebon ontvangen. Die kan je inruilen voor een GRATIS huisbezoek door een van onze coaches. Je wordt dan gegarandeerd op een volwaardige manier geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Op die manier kan je je PAB optimaal inzetten en je handicap specifieke ondersteuning organiseren.

Ook bij de opstart van je PVB kan je een gratis huisbezoek vragen. De coach doet hiervoor een aanvraag via het ‘gratis bijstandsfonds’. Voorwaarde hiervoor is dat je een lidmaatschap van 50 euro aangaat. 

Heb jij een terbeschikkingstelling van een budget gekregen en kan je hulp gebruiken bij de opstart? Neem contact op met onze helpdesk of vul het contactformulier in.

Goed geïnformeerd via alin, altijd een stapje voor!


0 Comments