PVB Wegwijzer

Posted by Caroline Callens | 23/04/2019 | Actueel, Ik zoek..., PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor PVB Wegwijzer tags: , , , , , , ,

Ben jij op zoek naar een vergunde zorgaanbieder, maar weet je niet goed waar te beginnen? Neem alvast eens een kijkje op:
https://isis.vaph.be/wegwijzer/rth
Hiermee kan je te weten komen welke aanbeiders er in jouw buurt aan de criteria voldoen.

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en de vzw PVBwijzer zijn in opdracht van de Vlaamse Regering dit nieuw digitaal platform aan het creƫren.

Met hun gezamenlijke expertise willen ze de Wegwijzer van het VAPH uitbreiden. Momenteel kan je al met bepaalde criteria op zoek naar een vergunde zorgaanbieder. Tegen de zomer is het ook de bedoeling dat je persoonlijke assistenten kan opzoeken. Eind 2019 wordt alles in een nieuw jasje gestoken en zal de site aangepast worden naar gebruiksvriendelijkheid toe. Als laatste stap zullen ook de niet-vergunde zorgaanbieders verschijnen via het zoekplatform.


Je kan uiteraard ook altijd je vraag stellen aan de coaches en dan gaan we samen met jou op zoek naar een goede oplossing binnen woon- en/of, dagcentrum, vrije tijdsbesteding of andere. Geef je vraag door aan de helpdesk of je coach: 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be
Op onze website kan je onder de rubriek ‘ik zoek‘ ook per categorie en regio een kijkje nemen.


0 Comments