Alin ontmoetingsmomenten

Posted by Caroline Callens | 24/10/2019 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor Alin ontmoetingsmomenten tags: , , ,

Vanaf november start alin vzw met een nieuwe formule van maandelijkse ontmoetingsdagen. Jouw coach die instaat voor jouw regio, nodigt je graag uit om op een formele manier en informele manier kennis te delen. Je kan ter plekke een individuele consultatie inplannen met de coach.

ontmoeting

VORMING

Voor starters en nieuwkomers is dit een aan te bevelen moment om goed voorbereid aan de slag te gaan met ofwel een persoonlijk assistentiebudget of een persoonsvolgend budget. Voor de reeds goed gedreven budgethouders is de vorming doorspekt met allerlei nieuwe weetjes. Meer dan een opfrissing!

INFORMEEL

Je kan nog even hangen bij een kopje koffie waarbij je ook nog kan napraten met andere budgethouders.

ZITMOMENT

Achteraf kan je aanschuiven bij de coach voor een individueel zitmoment, waarbij je gratis met vragen over jouw individueel dossier terecht kan.

Om dit alles vlot te organiseren, vragen wij om tijdig in te schrijven, en ook vooraf een verzoek voor individuele consultatie bij de coach aan te vragen, door het boeken van jouw individueel zitmoment. >> inschrijvingsformulier <<

Inschrijven kan online via het >> inschrijvingsformulier <<
Of je kan een mailtje sturen naar: info@alin-vzw.be of via de helpdesk doorgeven: 02 506 04 95 met vermelding van de datum en locatie waarbij je wil inschrijven en het aantal personen die aanwezig zullen zijn.
Mochten er specifieke vragen of vereisten zijn ivm de handicap kan je dit ook steeds doorgeven.

Wij verwelkomen je graag op een van deze dagen 🙂0 Comments