Save the date!

Posted by Caroline Callens | 09/12/2019 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Save the date! tags: , , , ,

Vergeet niet voor de uiterlijke datum je prestaties of kosten binnen te geven

Iedere dienst heeft een einddatum vooropgesteld waarbij je prestaties of kosten kan ingeven voor het jaar 2019. Hou hier zeker rekening mee! Heb je andere diensten waar je gebruik van maakt? Raadpleeg dan zeker de einddatum. Kosten die nadien doorgegeven worden, worden mogelijks niet meer uitbetaald.

  • VAPH : vóór 1 maart 2020
  • Trixxo: vóór 25 december 2019
  • Helpper: 31 december 2019 (aangepast!! zie: communicatie helpper )
  • Vrijwilligersorganisatie thuishulp: 31 december 2019

Vrijwilligersonkosten van 2019

Prestaties in 2019 van de vrijwilligers moeten vóór 05 januari bij de vrijwilligersdienst geraken. Indien de onkostennota’s pas later bij de dienst terechtkomen zal dit pas in februari verwerkt worden en zullen ze meetellen voor 2020.

VAPH kosten 2019 tot en met 28 februari 2020

Voor het VAPH heb je wat langer de tijd. Bekijk zeker na terugebtaling van de laatste ingegeven kosten bij het VAPH of jouw terugvorderbaar voorschot klopt. Is dit niet het geval dan is het belangrijk dat je al jouw uitgaven en terugbetalingen afpunt. alin kan hier zeker bij helpen.

Ben je over je budget gegaan, dan zal je een brief van het VAPH krijgen waarbij je privé de overschrijding zal moeten bijpassen. Dit om je terugvorderbaar voorschot te corrigeren.

Mocht het zijn dat je nog een factuur ontvangt of over het hoofd hebt gezien, en dat je deze niet tijdig kon inbrengen (ten laatste 28 februari 2020), dan kan je alin contacteren. Mits een geldige reden kunnen wij de kost bij het VAPH regelen.

Sluit je budget 2019 correct af > VAPH artikel

Budget 2020

Het budget voor 2020 zal begin januari beschikbaar zijn. Opgelet dus bij het indienen van kosten! Je moet goed uitkijken op welk jaar ze van toepassing zijn. Budgetlijn 2019 vind je vanaf januari 2020 terug in het archief.

Twijfel je op welke budgetlijn je een kost moet indienen? Stuur dan een kopie door naar info@alin-vzw.be / geef een belletje naar onze helpdesk: 02 506 04 95


0 Comments