Nieuwe collega – Nele Braet

Posted by Caroline Callens | 31/01/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe collega – Nele Braet tags: ,

Het is sommige budgethouders wellicht al opgevallen. Er waait een nieuwe wind door West-Vlaanderen. Coach Xanne werd in januari bijgestaan door Nele.

Xanne zal louter Oost-Vlaanderen voor haar rekening nemen. Nele gaat op pad in West-Vlaanderen.

Wie is Nele?

“Hallo, ik ben Nele en ben sinds 1 januari de nieuwe coach voor West-Vlaanderen. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ervoor werkte ik een kleine 8 jaar bij Dienst Ondersteuningsplan Oost-Vlaanderen. PAB’s en PVB’s zijn hierdoor niet zo nieuw voor mij. Bij DOP deed ik veel ervaring op in het maken van ondersteuningsplannen. Nu wil ik het graag eens van de andere kant bekijken en mensen helpen die al een budget hebben.

Naast de nieuwe coach voor West-Vlaanderen ben ik ook getrouwd en mama van twee kindjes van 3,5 en 5 jaar.

In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met het gezin of met vrienden. Daarnaast lees ik ook graag een boek en probeer ik sportief te blijven door te gaan lopen of aan krachttraining te doen. “

Ziezo! Wij bij alin zijn alvast blij deze enthousiaste nieuwe collega te verwelkomen in ons team.

Woon jij in West-Vlaanderen en heb je al vragen voor Nele over je budget of wens je haar graag eens te ontmoeten? Dat kan op een van de maandelijkse ontmoetingsdagen van alin. Of maak een afspraak voor een huisbezoek > 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be


0 Comments