Uitnodiging lezing ‘de maakbare mens’ – geannuleerd

Posted by Caroline Callens | 07/01/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging lezing ‘de maakbare mens’ – geannuleerd tags:

Ethische vragen bij medische innovaties/interventies

Op donderdag 26 maart wordt er een lezing georganiseerd in het liberaal archief in Gent. Tussen 14u en 16u30 kan u aanwezig zijn op de interessante lezing van professor, dokter Heidi Mertes. Zij is assistent professor in de medische ethiek en doorloopt voor jou de medische innovaties die vaak ook ethische vragen oproepen.

Deze lezing wordt georganiseerd door de Liberale Vereniging voor Personen met een Handicap, vzw Liever Thuis LM en alin vzw. Ze zal zich dan voornamelijk ook focussen op aspecten die met een handicap te maken hebben. Denk hierbij aan de NIPT test, het opsporen van de ziekte van Duchenne, innovatieve geneesmiddelen, euthanasie, enzovoort.

Na afloop kan u uiteraard nog vragen stellen.

De lezing wordt geannuleerd in kader van corona-maatregelen. Er zal later een nieuwe datum ingepland worden.

Inkom is gratis, je hoeft enkel in te schrijven via: 02 542 87 09 of via lvph@lm.be


0 Comments