Oproep om jouw problemen tijdens de Coronacrisis te melden

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 18/03/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Oproep om jouw problemen tijdens de Coronacrisis te melden tags: , , , ,

Het Coronovirus verspreidt zich, met als gevolg dat er heel wat zieken zijn of mensen in quarantaine zitten. Ook algemeen worden er steeds strengere maatregelen opgelegd om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te dammen. Dit heeft uiteraard een impact op de zorg die voorheen geboden werd aan de persoon met een handicap.

Als bijstandsorganisatie proberen we jou waar mogelijk te helpen of alternatieven aan te rijken. Weliswaar gebeurt dit allemaal vanop een afstand. We hebben ook een signaalfunctie naar de overheid toe. Daarom is het belangrijk dat we al jullie problemen, vragen of moeilijkheden in deze moeilijke tijden bundelen.

We hebben jouw feedback nodig!

Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren via de helpdesk: 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be
Of vul ons online registratieformulier in: Registratieformulier problemen Coronacrisis

Alvast bedankt voor de medewerking!
Wij wensen jullie allen een goede gezondheid!


0 Comments