Dag van de zorg – geannuleerd

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 11/03/2020 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Dag van de zorg – geannuleerd tags: , , ,

We kunnen er niet meer omheen. Het Coronavirus houdt onze samenleving in een stevige greep.

De overheid volgt de situatie op de voet en neemt de nodige maatregelen om de verspreiding zo goed mogelijk in te dammen.
Mede hierdoor werd ook beslist om de Dag van de zorg niet te laten doorgaan.

Op zondag 15 maart stelden vele instellingen hun deuren open voor het publiek. Echter ter bescherming van de personen in de zorg, de werknemers maar ook de bezoekers, werd er vanuit de overheid beslist de Dag van de Zorg niet te laten doorgaan. Hetzelfde geldt voor sommige activiteiten tijdens de Week van de Zorg. Zolang het Coronavirus de ronde doet zullen er wellicht geen opendeurdagen georganiseerd worden.

Mocht je toch willen langsgaan bij een bepaalde zorginstelling, dan neem je best zelf contact op met de betrokken dienst. Zij kunnen je wellicht wel privé verder helpen.

Neem zeker zelf de nodige voorzorgen. De preventie-tips (handen wassen, geen handen schudden etc.) gelden uiteraard voor iedereen.

Dan wensen we jullie allen vanuit alin nog een goede gezondheid (liefst griep-vrij)


0 Comments