Gelidgheid dienstencheques worden verlengd

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 30/03/2020 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, Wetgeving | Reacties uitgeschakeld voor Gelidgheid dienstencheques worden verlengd tags: ,

Alle sectoren gaan gebukt onder de maatregelen. Zo ook de dientsenchequesector. Poetshulpen komen niet meer, werknemers zijn ziek, klanten bellen af,… Hierdoor dreigen veel dienstencheques te vervallen.

Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits is zich hiervan bewust en heeft enkele ondersteunende maatregelen afgekondigd.

Belangrijkste element voor de budgethouder die dienstencheques gebruikt: wanneer jouw cheques zouden vervallen binnen de periode van de corona-maatregelen, zal er een verlenging mogelijk zijn. De houdbaarheidsdatum van 12 maanden wordt verlengd naar 15 maanden.

Lees hier de volledige: Officiƫle persverklaring van minister Hilde Crevits


0 Comments