Maatregelen coronavirus bij alin vzw

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 13/03/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Maatregelen coronavirus bij alin vzw

Overal worden er maatregelen genomen om besmetting door het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Wellicht vroeg je je al af hoe het nu verder moet met de huisbezoeken van onze coaches? Het is namelijk zo dat ook wij onze leden willen beschermen en ook omgekeerd willen voorkomen dat de coaches ziek worden.

Om die reden werd er voorlopig beslist om reeds geplande afspraken te annuleren. Toekomstige afspraken worden zoveel mogelijk uitgesteld tenzij er geen andere mogelijkheid is. Deze maatregelen gelden alvast tot ten minste 3 april.

Aarzel zeker niet je ongerustheid met ons te delen. Wij zoeken naar een oplossing om je toch verder te helpen. Er kan naar een nieuwe datum in de nabije toekomst (mei) voor een huisbezoek gekeken worden.

In tussentijd proberen wij zoveel mogelijk op afstand in orde te brengen. Probeer dan ook wanneer het mogelijk is: jouw facturen, rekeningafschriften of andere documenten via mail of post naar ons door te sturen.

info@alin-vzw.be
alin vzw, gasthuisstraat 31,1000 Brussel


Ook bij het VAPH worden de infosessies in kader van de correctiefase 2 geannuleerd. Bericht VAPH: https://www.vaph.be/nieuws/maatregelen-naar-aanleiding-van-het-coronavirus

De richtlijnen voor zorgprofessionals: https://www.zorg-en-gezondheid.be/corona-richtlijnen-voor-zorgprofessionals


0 Comments