VAPH infokanalen

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 20/05/2020 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor VAPH infokanalen tags: ,

Als gebruiker van instellingen, voorzieningen, dagcentrum, enzovoort. is het belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwe maatregelen. Het VAPH voorziet verschillende communicatiekanalen, die jij kan volgen. De belangrijkste info wordt daarnaast ook nog eens per mail aan de budgethouders bezorgd.

Wil jij snel op de hoogte zijn van de laatste beslissingen bij het VAPH?

Website

Uiteraard kan je steeds terecht op de VAPH website. Hier kan je snel kiezen tussen PAB en PVB. Of neem een kijkje in de faq’s. >www.vaph.be

Updates over Corona vind je vlot terug in de nieuwsberichten: https://www.vaph.be/maatregelen-coronavirus/algemeen

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief:  www.vaph.be/nieuwsbrief

Tijdschrift VAPH

Neem een gratis abonnement op het driemaandelijkse St*rk magazine. (papieren versie)
https://www.vaph.be/documenten/sterk-maart-2020

Nog vragen?

Dan kan je terecht contact opnemen via het contactformulier op de website: https://www.vaph.be/contacteer-ons
of bel naar de VAPH-lijn 02 249 30 00. Zorg ervoor dat je steeds jouw Vlaams Fondsnummer (VF) bij de hand hebt. (Dit kan je bovenaan jouw dossier terugvinden).

Laatste infonota VAPH – vooruitgang

Sinds 18 mei werd er ‘eindelijk’ een gefaseerde heropstart aangekondigd door het VAPH. Voor velen van onze budgethouders is er een gevoel van opluchting. Maar de bezorgdheid blijft natuurlijk, zolang er geen vaccin komt of het virus verdwijnt. 18 mei betekende het startpunt van een geleidelijke afbouw. Vanaf 25 mei gaan ze hiermee verder.

Het blijft belangrijk om de voorzorgsmaatregelen strikt te volgen. Dit tot zolang de federale overheid, het VAPH en de voorziening dit zeggen.

Raadpleeg hier de laatste mededeling:


0 Comments