23 juni Dag van de Mantelzorg

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/06/2020 | Actueel, info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor 23 juni Dag van de Mantelzorg tags:

We mogen ze niet vergeten! De mantelzorgers verdienen al ons respect en dankbaarheid. Ook al doen ze het misschien van harte, ze doen het toch maar!

Misschien ben of ken je wel mantelzorgers, zonder dat je het zelf beseft! Als jij aan iemand die je kent, kosteloos zorg biedt op regelmatige basis, omwille van ziekte, handicap of andere. Dan ben jij een mantelzorger.

Steunpunt Mantelzorg

Op 10 juni start Steunpunt Mantelzorg met een nieuw verhaal. Samen met hun partner i-mens, stellen ze de mens centraal.
Lees het hier: een-nieuw-hoofdstuk-voor-steunpunt-mantelzorg

Neem zeker eens een kijkje op de site van Steunpunt Mantelzorg. Wie weet kom je er nog nieuwe info tegen, ontdek je welke mantelzorgpremies er bestaan, lees je getuigenissen van andere mantelzorgers of krijg je tips over het geven van een bedankje aan jouw mantelzorger. Steunpunt Mantelzorg organiseert ook evenementen waar je andere mantelzorgers op kan ontmoeten, of waar je tips kan krijgen.
Het kan zeker geen kwaad om gratis lid te worden.


0 Comments