Vergeet je vakantie niet op te nemen! En ga even langs trooper

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 17/06/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Vergeet je vakantie niet op te nemen! En ga even langs trooper tags: , ,

Corona brengt misschien wat aanpassingen in de vakantieplannen. Maar je hoeft ze zeker niet volledig op te bergen! Al zal het wellicht een vakantie in eigen land of een van de buurlanden worden.

Neem als budgethouder zeker de tijd om dit goed te plannen en te voorzien in de nodige zorg. Spreek ook met jouw persoonlijk assistent goed af wanneer deze verlof opneemt, zodat je tijdig in vervanging kan voorzien. Je kan de vakantie opnemen tot het einde van het jaar. Indien je dit niet doet, verlies je jouw resterende vakantiedagen.

Straks nog keuzestress!

Heb je wat nood aan ideeën? Bekijk het aanbod op onze website: https://alin-vzw.be/index.php/aanbod-vakantie/

Heropfrissing vakatieregels

Opgelet, niet alle kosten van je vakantie kan je met jouw budget betalen. Bekijk het filmpje van coach Jade ter heropfrissing: op-vakantie-met-je-pab-of-pvb/

Passeer even langs Trooper

Heb jij al een idee waar je naartoe gaat? Misschien is het wel gewoon de Costa Pelouse, een dagje zee, of een weekendje Center Parcs? Wat je ook plant, als je het online bookt, passeer dan zeker eens via Trooper!
Wie weet staat de organisatie waar jij je vakantie bookt ertussen en steun je zo alin. Op die manier proberen wij onze dienstverlening nog beter te maken! En jij, jij kan rustig genieten van je verdiende vakantie!


0 Comments