Heropflakkering Corona-virus

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 31/07/2020 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Heropflakkering Corona-virus tags: , ,

We hebben even van wat meer vrijheid kunnen genieten, maar het was helaas van korte duur.

De besmettingscijfers stijgen weer en de regering kondigde bijgevolg opnieuw verstrengingsmaatregelen af. Onze bubbel krimpt opnieuw naar 5 vaste personen. Dit alles heeft uiteraard ook een invloed op de werking van alin vzw.

Maatregelen alin

veiligheidsmaatregelen op huisbezoek

Wij willen ook ons steentje bijdragen en het virus overal buitenhouden. Daarom blijven we strikt onze veiligheidsmaatregelen hanteren (zie hieronder). Wij houden ook de cijfers in de gaten. Mocht jouw woonplaats enorm pieken in besmettingsgevallen, kan het zijn dat we jouw huisbezoek voorlopig uitstellen / een alternatief zoeken.

We volgen de situatie op de voet en passen ons beleid naargelang aan.

Zone Antwerpen

Voor de zone Antwerpen hebben we voorlopig beslist de huisbezoeken op een lager pitje te zetten. De coach bekijkt samen met jou of er alternatieven mogelijk zijn voor een huisbezoek. We laten digitale overleggen en bijstand op afstand opnieuw primeren, tenzij het echt niet anders kan.

Goede afspraken maken goede vrienden

Belangrijk! We vragen ten allen tijde jou zoveel mogelijk te houden aan de afspraken als onze coaches op bezoek komen:

NIEUW:

  • Indien je niet buiten kan afspreken, laat de ruimte goed verluchten.
  • Graag ook de handen ontsmetten voor, tijdens en na het huisbezoek.

Heb je bezorgdheden?

Ben je zelf bezorgd en heb je vragen? Of zou je liever geen huisbezoek krijgen? Laat jouw bekommernissen zeker aan ons weten! Wij zoeken samen met jou naar een alternatief.

Onze helpdesk blijft bereikbaar! 02 506 04 95/ info@alin-vzw.be

Samen komen we er doorheen 😉

Bedankt!


0 Comments