Covid19 – alarmniveau 4

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 19/10/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Covid19 – alarmniveau 4 tags: , , ,

Er zijn vanaf vandaag – 19 oktober 2020 – opnieuw strengere maatregelen van kracht. alin vzw wordt gezien als een essentieel beroep dus wij blijven bereikbaar.

Helaas blijft Corona ons parten spelen. De cijfers gaan allesbehalve de goede richting uit, en dus moet er ook consequent worden opgetreden.
Het is belangrijk dat we blijven volhouden en ons aan deze nieuwe maatregelen proberen te houden. Het beperken van contacten is maar een kleine opoffering als dit betekent dat we er mensenlevens en zieken mee kunnen sparen.

Huisbezoeken

De werking van alin blijft onveranderd. We blijven bereikbaar op onze helpdesk tijdens de permanentie-uren. We preferen nog steeds digitale meetings boven fysieke huisbezoeken, maar dit is aan de budgethouder om aan te geven wat er mogelijk of gewenst is. Een huisbezoek kan, maar mits het volgen van de onderlinge afspraken. (mondmasker dragen, afstand houden, handen ontsmetten,…)

huisbezoek – afspraken alin

Wij doen er alles aan om een goede dienstverlening te blijven bieden op een veilige manier, ook in deze moeilijke tijden.
Heb je zorgen en wens je liever een gepland huisbezoek te annuleren? Geen probleem, laat het ons/je coach gerust weten en we zoeken samen naar een oplossing.

Bel de helpdesk: 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be

Alarmniveau 4 > maatregelen

Via de link hieronder kan je de afgekondigde maatregelen nalezen:

https://crisiscentrum.be/nl/news/crisisbeheer/covid-19-alarmniveau-4-gaat-strengere-regels-vanaf-maandag-19-oktober

Hou het veilig!


0 Comments