Webinars over de afsluiting van 2020

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/10/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor Webinars over de afsluiting van 2020 tags: , , , , ,

Omwille van de stijgende cijfers en verstrengde maatregelen werd er beslist de komende ontmoetingsmomenten in oktober en november te annuleren. Er zullen wel webinars in de plaats volgen waar je gratis online aan kan deelnemen.

Op dinsdag 10 november 2020 van 13u tot 15u zullen we vooral focussen op enkele nieuwigheden zoals de coronabonus maar ook kort waar we op moeten letten om het speciale jaar 2020 af te sluiten.

Op woensdag 9 december 2020 van 14u tot 16u gaan we het hebben over de eindafrekening 2020, het berekenen van de eindejaarspremie, de extralegale voordelen zoals de consumptiecheque en waar op te letten in 2021.

Inschrijven kan via de link: Inschrijven voor de webinar

Hierna krijg je een bevestiging en de link naar de webinar.


We moeten het toegeven, 2020 is heel anders verlopen dan we allemaal hadden kunnen voorspellen. In maart kwamen we plots tot een besef dat Corona deel ging uitmaken van ons leven. Ook alin moest zich op momenten aanpassen. Dit was de gelegenheid om onze digitale meetings te testen.
Voor vele van onze budgethouders betekende Corona een aanpassing. Tijdens de lockdown gingen voorzieningen plots dicht, met alle gevolgen van dien. De zorg moest door velen tijdelijk thuis worden opgenomen. De overheid kwam met enkele compensatieregelingen; zoals de Covid19-bonus die van 8,5% werd opgetrokken tot 25,5% tot eind 2020. Hier hangen wel de nodige regeltjes aan vast.

Coach Jade overloopt met jou in de webinar van 10 november kort nog eens de eigenaardigheden van deze Covid19-bonus. Waar moet je op letten? Staat alles correct? Ze bespreekt kort de afsluiting van dit bijzondere jaar 2020.

Op 09 december wordt er overlopen welke zaken er voor de eindafrekening van 2020 belangrijk zijn. Hoe zit het met de eindejaarspremie? Indien er nog budget over is, kunnen er nog extralegale voordelen aan de assistent worden toegekend? En tot slot, een intro voor een goede start in 2021.

Graag tot op een van onze webinars!


0 Comments