Covidbonus verdwijnt

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 20/11/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Covidbonus verdwijnt tags: , , ,

We kondigden het al aan. De Covid-bonus is verdwenen voor de mensen die hier geen gebruik van maakten.

Echter, indien je er wel gebruik van maakte, kan je best even controleren of de bonus nog beschikbaar is op de budgetlijn. Door technische problemen zijn er hier en daar enkele bonussen onterecht verdwenen.

Als jij de juiste Covid-contracten/bijlagen afsloot, en correct de Covid kosten hierop registreerde, zou de bonus moeten blijven staan. Is ze toch verdwenen? Geen paniek! Stuur het VAPH een mailtje met jouw Vlaams Fonds nummer en de melding dat de bonus onterecht verdween. Zij zetten dit voor jou recht 🙂

Mail naar: budgetbesteding@vaph.be

Indien je nog vragen hebt kan je terecht bij onze helpdesk: 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be


0 Comments