Prestaties onbelast bijklussen december

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/11/2020 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Prestaties onbelast bijklussen december tags:

Net als vorig jaar is het belangrijk dat je de prestaties van december van jouw bijklusser tijdig doorgeeft aan jouw erkend deeleconomieplatform. Liefst al begin december.

Indien je ze later indient, en een factuur in januari ontvangt zal dit ook al tellen voor prestaties in 2021. Ongeacht, of de prestaties nog gebeurden in 2020. Laat je dus niet vangen, en stuur op tijd jouw prestaties door!

Vergeet ook niet dat de wet op het onbelast bijklussen vernietigd werd door het Grondwettelijk Hof. Dit betekent dat er voor 2021 een verandering zal zijn. Het bijklussen zal blijven bestaan maar wordt meer belastbaar en ook de plafonds zullen zakken. Ze zullen zich baseren op de wet die van kracht was in 2016.

Van zodra we hier meer info over hebben, zullen we dit ook aan jou laten weten. Hou dus zeker de website en nieuwsbrieven in het oog.


0 Comments