Een cadeautje van Trixxo Exxtra

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 10/12/2020 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Een cadeautje van Trixxo Exxtra tags: , ,

Exxtra Trixxo wil jou een kleine attentie geven. Ja, aan JOU!

Het maakt niet uit of je als budgethouder reeds gebruik maakt van hun diensten of niet. Het enige wat je moet doen is op de knop hieronder drukken en het formulier invullen. Op deze manier geef je toestemming dat wij eenmalig aan onze partner Trixxo jouw gegevens doorgeven, zodat zij jou een leuk cadeautje kunnen sturen. De actie loopt tot eind januari 2021.

Trixxo Exxtra wa is da??

Trixxo Exxtra is een platform voor onbelast bijklussen. Je kan de bijklussers met jouw PAB/PVB budget betalen en TRIXXO Exxtra regelt de administratie. Indien je af en toe extra handen kan gebruiken, kan je bijklussers via hen inschakelen. Je kan in het formulier aanduiden of je extra info over de dienst wenst.

Opgelet! De wet op onbelast bijklussen werd dit jaar vernietigd. Dit betekent dat er vanaf 1 januari 2021 een andere regeling komt. Het onbelast bijklussen verdwijnt en er zal wellicht een belasting van 10% komen. Van zodra er meer info is geweten kan je het via onze kanalen of de bijklussersplatformen vernemen.

Veel plezier met jouw cadeautje!


0 Comments