Wil jij een Villa Vip zorgkoppel worden?

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 30/12/2020 | Actueel, info over andere organisaties, vacature | Reacties uitgeschakeld voor Wil jij een Villa Vip zorgkoppel worden? tags: , ,

Ik ben Marieke Baert, zorgcoördinator bij VillaVip Vlaanderen en in het voorjaar van 2021 starten wij met de bouw van een VillaVip woning in Antwerpen, meer bepaald in de Lodewijk Van Berckenlaan 361, 2140 Borgerhout.  

Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 mensen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme en interesses. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige warme thuis te midden van de lokale samenleving.

Momenteel zijn we in de laatste fase van onze zoektocht naar een zorgkoppel. Als zorgkoppel sta je er uiteraard niet helemaal alleen voor. Je krijgt de nodige ondersteuning en coaching. Heb jij interesse? Of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou komen?

Laat het Marieke weten: marieke.baert@villavip.be / +32 483 25 98 98


0 Comments