Wij zoeken nieuwe collega’s!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 15/12/2020 | Actueel, Ik zoek..., vacature | Reacties uitgeschakeld voor Wij zoeken nieuwe collega’s! tags: , , ,

Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij je mensen dagelijks helpt? Pluspunt: de wekelijkse vergaderingen met een tof en klein team. 😉 Lees hieronder even verder en aarzel niet om jouw vacature in te dienen!

We zijn bij alin vzw op zoek naar een voltijdse medewerker dienstverlening voor onbepaalde duur. Of beter gezegd: een coach voor onze budgethouders. En dan hebben we het niet over een sport-coach, maar wel over een ‘budget’coach. Als bijstandsorganisatie begeleiden we personen met een handicap die een Persoonsvolgend Budget (PVB)  of een Persoonlijk assistentiebudget (PAB) vanuit de Vlaamse overheid (VAPH) ter beschikking krijgen. We verduidelijken de verschillende opties en faciliteren de inzet van hun budget om de nodige zorgen mee in te kopen. Dit betekent dat de job als coach zeer gevarieerd is. Hiervoor kan je gerust onze folder even inzien.

Als jouw nieuwsgierigheid is aangewakkerd, kan je hieronder de vacature nakijken. Hier vind je terug wat we als coach van jou verwachten en hoe je kan solliciteren.

Opgelet! Je kan je sollicitatie binnenbrengen tot 07 januari 2021.

Wij kijken er alvast naar uit!


0 Comments