Lidmaatschap alin 2021

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 08/01/2021 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Lidmaatschap alin 2021

Cash-facturen

Indien je met cash werkt, kregen jullie onlangs de uitnodiging om jullie lidmaatschap bij alin te verlengen, door middel van betaling van de factuur van €50. Wij herinneren jou eraan dat je, eens de betaling is gebeurd, deze kost kan inbrengen op mijnVAPH.be. En meer bepaald onder het contract: met een bijstandsorganisatie in het kader van het lidmaatschap.

Lopend contract

Controleer even of jouw contract nog actief is. Anders kan je de einddatum verlengen.
Vind je geen contract meer?

Opgelet: In december is er voor de PAB-dossiers een kleine wijziging gebeurd bij het overzetten op het VAPH-portaal. Het kan zijn dat er enkele overeenkomsten verdwenen zijn. Kijk dit goed na, en voor ze opnieuw in.
Voor de overeenkomst met lidmaatschap bij alin, kan je het contract terug invoeren vanaf de startdatum op jouw contract.

Mocht je vragen hebben of hierbij problemen ondervinden, kan je steeds terecht bij onze helpdesk: 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be

Ik werk in voucher

Voor de leden die via voucher werken: Indien er geen uitschrijving is, wordt dit in de loop van volgende weken in orde gebracht.

Nog geen lid bij alin?

Ben je nog geen lid bij alin? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of bezorg ons het lidmaatschapsformulier. Wij nemen terug contact met jou op en maken een factuur voor lidmaatschap in orde. Wij heten jou van harte welkom en ondersteunen jou met plezier.


0 Comments