Interessante webinars om te volgen

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 16/02/2021 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor Interessante webinars om te volgen tags: ,

Er wordt nog steeds zoveel mogelijk ingezet op digitaal. Misschien niet zo fijn dan in het ‘echt’ mensen ontmoeten. Maar het heeft zeker ook zijn voordelen. Je kan rustig van thuis uit deelnemen aan een webinar zonder dat je de stress hebt om je te verplaatsen. Als je wil kan je dit zelfs in je pyjama doen. Geen geregel, enkel een laptop en een goede internetverbinding!

Je moet je mails of de sociale media maar in de gaten houden, er zijn meer en meer diensten die gebruik maken van deze webinar-methode om mensen te informeren. Ook wij deden dit vorig jaar al en zullen dit ook dit jaar terug toepassen. Hou onze website, nieuwsbrieven en facebook in de gaten. Er komt zeker nog een webinar over bewind! Beloofd 😉

Webinar in samenwerking met VillaVip en VAPH

Binnenkort, 4 maart om 19u30, organiseren we samen met het VAPH en VillaVip een webinar rond ‘keuzes maken met je budget‘. Hoe en waar kan je jouw budget inzetten? Is er meer nood aan administratieve bijstand? Deze en nog meer vragen worden op de infosessie behandeld.

Schrijf je voor 1 maart in: Inschrijven/maak-jij-al-eigen-keuzes-met-jouw-pvb

In tussentijd kan je zeker ook terecht bij enkele partners van ons:

Webinar: Als budgethouder samenwerken met een interimkantoor, wat houdt dit in?
Wanneer? donderdag 18 februari om 14u.
Je kan je hier inschrijven: webinar-als-budgethouder-samenwerken-met-een-interimkantoor-wat-houdt-dit


De Liberale Vereniging voor Personen met een Handicap leggen in hun webinar uit wat een psychose is.
Wanneer? dinsdag 23 maart van 19u30-21u
Inschrijven kan via een mailtje naar: lieverthuis@lm.be of via lvph@lm.be.


VFG begeleidt je maandag (22/02 om 19u30) bij de aanvraag van je PVB. Dit is in samenwerking met VillaVip. Inschrijven kan voor 18 februari. Wees er dus nog snel bij.

Inschrijven webinar VFG/webinar-hoe-vraag-ik-mijn-persoonsvolgend-budget-aan


Blijf steeds op de hoogte via onze nieuwsbrief! En volg ons op facebook!


0 Comments