Maak tijdig je afspraak

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 13/04/2021 | PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Maak tijdig je afspraak tags: , , , ,

Het zijn drukke tijden! Er werd weer budget vrijgemaakt, en dat merken ze op de helpdesk en dat merken ook de coaches bij de opvolging. Er zijn heel wat nieuwe aanmeldingen. Soms is het heel druk en kunnen we niet zo goed volgen waardoor je misschien niet meteen gehoor krijgt aan de telefoon. Laat gerust jouw boodschap, naam van de budgethouder en telefoonnummer achter. En dan bellen we jou zo snel mogelijk terug op. Bel je rechtstreeks naar je coach, maar krijg je deze niet te pakken? Aarzel dan niet om onze helpdesk te contacteren.

Indien je een budget terbeschikking gesteld kreeg heb je enkele maanden de tijd om op te starten. We vragen dan ook, omwille van de drukte, een beetje geduld. Het zal onze coaches niet lukken om volgende week al bij jou langs te gaan. Maar we doen ons best en zoeken samen een gepaste datum. Onze helpdeskmedewerkers helpen je in afwachting, indien dit kan, op weg.

Dit is tevens ook een herinnering voor de reeds aangesloten leden van alin. Wacht niet tot op de laatste moment of de laatste € om jouw afspraak met de coach vast te leggen of om door ons kosten te laten invoeren bij het VAPH. De agenda’s lopen snel vol. Dus laat op tijd weten als je ons nodig hebt en dan kunnen we dit tijdig inplannen.

Indien je vragen hebt of een afspraak wil plannen, kan je steeds terecht bij onze helpdesk:

Heb je een vraag? Bel/Mail 02 506 04 95 / info@alin-vzw.be

0 Comments