Nachtoppas en avondklok

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 12/04/2021 | PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Nachtoppas en avondklok tags: , , ,

We kregen al enkele malen de vraag of het mogelijk was om een verplaatsingsattest te voorzien voor vrijwilligers die aan nachtoppas doen. Zij zullen dikwijls op de baan zijn tijdens de uren van de avondklok. Ze riskeren dan dat ze worden tegengehouden door de politie en een boete krijgen. Uiteraard kan dit niet de bedoeling zijn.

Vraag steeds bij jouw werkgever na of er een attest kan voorzien worden. Dit betekent voor vrijwilligers: Bevraag dit bij jouw vrijwilligersorganisatie, nachtzorg/thuiszorgdienst door wie je bent ingeschakeld.
Voor persoonlijk assistenten, kan de werkgever, het document hieronder gebruiken.


0 Comments